Кіно та пейнтбол: які проєкти реалізовуватиме Молодіжна рада у Старовижівській ОТГ

15 Березня 2020, 12:07
Засідання ради 2275
Засідання ради

У Старій Вижівці Молодіжна рада провела засідання.

11 березня відбулося засідання членів Молодіжної ради при Старовижівській селищній раді, яку відвідали голова Старовижівської ОТГ Володимир  Семенюк, секретар та депутатка Старовижівської ОТГ сьомого скликання Євгенія Рябук. Про це інформують у фейсбук-групі Молодіжної ради.

Вдалося спланувати такі проєкти:

  • Створення при закладах освіти І-ІІІ ступенів учнівських лісництв. Це – об'єднання учнів, кожне з яких матиме свою ділянку, висаджуватиме саджанці та доглядатиме за територією. При цьому оснащення надасть ДП «Старовижівській лісгосп». Головне, щоб учням така ідея сподобалась і вони з відповідальністю поставилися до своїх обов'язків.
  • Затвердили програму «Кіно». На Старовижівщини немає кінотеатрів , які зараз би використовувалися за прямим призначенням, але дуже часто як і молодь, так і старші люди для цього їдуть до Ковеля, Луцька, що не завжди є комфортно. Тому вирішено час від часу проводити покази фільмів у Старовижівському будинку культури, відповідне обладнання для цього уже було закупили.
  • «Озеленення Старовижівщини». Долучимося до прибирання територій: центр селища, окраїни, допоможемо навести лад і на кладовищі. Усіх закликаємо теж взяти у цьому участь, адже всім приємно милуватись гарним селищем. Окрім цього, планується висадка різних саджанців на підтримку флешмобу "Посади мільйон дерев", який нещодавно стартував у різних населених пунктах світу.
  • Історична пам'ять. Плануємо нагадати населенню про своїх героїв, прибравши різні пам'ятники, могили військових чи партизанів, невідомих солдатів, адже хто не знає свого минулого – не має майбутнього.
  • Пейнтбол – гра цікава, але старовижівські гравці не мають спеціальної території, тож змушені бігати та змагатися у приміщенні, усім відомому як руїни колишнього крохмального заводу. Знайти мішки з піском, кілька дерев'яних стінок — не проблема. Поспілкувавшись із Володимиром Івановичем, ми вирішили, що хорошою ідеєю буде створити спеціальну територію для гри в пейнтбол, завезти туди спеціальне оснащення, а пізніше брати невелику орендну плату за це.

Засідання ради
Засідання ради

Засідання ради
Засідання ради

Засідання ради
Засідання ради

Читайте також: Квіти та подарунки: у Старовижівській громаді жінок вітали з 8 березня

Відкриття ФАПу в Грабовому: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ

У Старовижівському районі створили Молодіжну раду

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024