У Старовижівському ліцеї з пожежі «врятували» трьох людей. ФОТО

12 Березня 2020, 10:27
2044

16 державна пожежно-рятувальна частина провела гарнізонні тактико-спеціальні навчання на базі гуртожитку Старовижівського професійного ліцею.

Навчання відбулося 10 березня – інформує пресслужба РДА. 

Тема занять – гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей.

Згідно тактичного задуму навчань, замикання сталося електромережі та виникла пожежа в одній з кімнат гуртожитку на другому поверсі.

При пожежі в цій будівлі на момент прибуття перших підрозділів пожежа поширилася на площу близько 15 метрів квадратних.

За допомогою чергового персоналу ліцею провели евакуацію людей які перебували в будівлі. Проте, за задумом, три особи не змогли самостійно покинути задимлену будівлю.

Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу всі сили та засоби направили на порятунок потерпілих. В складі ланки газодимозахисної служби на свіже повітря вивели дві особи та одну особу врятували за допомогою висувної трьохколінної драбини.

Врятовані потерпілих передали працівникам медичної служби. Після проведення рятувальних робіт продовжили ліквідацію умовної пожежі.

Особовий склад 16 державної пожежно-рятувальної частини удосконалили навички гасіння пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей. А персонал ліцею навчився першочерговим діям при виникненні пожеж.

Навчання рятувальників
Навчання рятувальників




Читайте також: Старовижівські рятувальники гасили «пожежу». ФОТО

Старовижівчанам розповіли, чому потрібно сплачувати за доставку газу

У Старовижівському районі згоріло п'ять гектарів сухої трави

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024