На що скаржилися старовижівчани прокурору Волинської області

06 Березня 2020, 12:21
931

На зустрічі із прокурором області Тарасом Безруким, занепокоєні громадяни скаржилися на незаконні порубки лісу та неналежний стан розслідування кримінальних проваджень.

Особистий прийом громадян прокурор провів у четвер, 5 березня, у відділах Ковельської місцевої прокуратури у Старій Вижівці та Ратному. Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Їхні звернення стосувалися незаконних порубок лісу і бездіяльності правоохоронців щодо їх припинення та недопущення. Скаржилися люди також і на неналежний стан розслідування кримінальних проваджень.

«Незаконні порубки лісу – проблема для Волині. Протидія їм – пріоритет у роботі правоохоронців, і я не зніму цього питання з контролю, - наголошує прокурор області. – Особливо жорсткою буде реакція, якщо з'ясується, що до кришування незаконного промислу, а також   діяльності нелегальних пилорам причетні працівники правоохоронних органів чи будь-які посадовці. Якщо громадянам відомі такі факти – прошу повідомляти про це органи прокуратури».

Уважно вислухавши відвідувачів, прокурор Волині прийняв у них заяви й скарги, з якими згодом ретельно ознайомиться задля ухвалення за результатами їх розгляду законних і обґрунтованих рішень.

У встановлений законом термін усім, хто звернувся до Тараса  Безрукого, згодом нададуть відповідь.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром