На Старожівщині – дефіцит респіраторів

04 Березня 2020, 10:50
Фото ілюстративне 2157
Фото ілюстративне

У Старій Вижівці обговорили санітарно-епідеміологічну ситуацію в районі. 

Нарада відбулася 2 березня. На ній виступив завідувач Старовижівського районного лабораторного відділення Михайло Дяченко

За його словами, нині повноваження очолюваної ним установи для контролю за санітарно-епідеміологічною ситуацією в районі значно зменшились. Колеги Михайла Дяченка почергово перебувають у відрядженнях на контрольно-пропускному пункті «Ягодин». 

Доповнили виступ начальник Старовижівського районного управління Держпродспоживслужби головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Володимир Черемшук та головна лікарка КНП «Старовижівська центральна районна лікарня» Тетяна Свіржевська. Як вони зауважили, на Старовижівщині, як і в усій країні, недостатньо засобів захисту від вірусних інфекцій. Зокрема, обмежена кількість респіраторів. 

Присутні на нараді зійшлись на думці, що щодо коронавірусу за останній час поширилось чимало різних оцінок та висловлювань, які не завжди відповідають дійсності. А тому фахівці медицини вирішили активізувати у районі інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо попередження захворювань та шляхів для захисту від різних вірусів. Зокрема, відповідні заходи планують провести у школах, інших установах та організаціях. 

Читайте також: В Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. ВІДЕО

Міфи і правда про коронавірус: все, що потрібно знати


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024