Стара Вижівка: районна рада передала в комунальну власність кілька закладів культури району

01 Березня 2020, 13:15
Селищний голова Володимир Семенюк та його помічниця 2372
Селищний голова Володимир Семенюк та його помічниця

На позачерговому засіданні п’ятнадцятої сесії Старовижівської селищної ради, депутати розв'язали питання про ліквідацію Старовижівського районного будинку культури, Центральної районної бібліотеки та Районної бібліотеки для дітей.

У п’ятницю, 28 лютого, в сесійній залі селищної ради відбулося позачергове засідання п’ятнадцятої сесії Старовижівської селищної ради сьомого скликання, на яке прибуло 19 депутатів. Про це повідомляють на сайті установи.

Розпочалося засідання із розгляду депутатських запитів та звернень, які внесли на розгляд ради Галина Юхимук та Ярослав Косінський. Заслухано звіт начальника відділу фінансового, бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення – головного бухгалтера селищної ради Ольги Любохинець щодо виконання бюджету ОТГ за 2019 рік та прийняли рішення затвердити даний звіт.

Депутати прийняли рішення про прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Старовижівського району до комунальної власності селищної ради рухомого та нерухомого майна закладів культури, щодо яких їх засновник – Старовижівська районна рада прийняла рішення про ліквідацію, а саме:

  • Старовижівського районного будинку культури;
  • Центральної районної бібліотеки;
  • Районної бібліотеки для дітей.

Читайте також: На Старовижівщині ліквідували районний будинок культури

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024