Старовижівчанам розповіли, чому потрібно сплачувати за доставку газу

25 Лютого 2020, 17:21
1751

У Старовижівській дільниці АТ «Волиньгаз» відбулася відкрита зустріч з місцевими жителями, споживачами газу.

У п’ятницю, 21 лютого всі охочі мали змогу поспілкуватись про актуальні питання газопостачання з начальником Ратнівського відділення «Волиньгаз» Анатолієм Тарасюком.

Зокрема, споживачів найбільше цікавило чому потрібно сплачувати за доставку газу, як розрахувати платіж за транспортування «блакитного палива» та яким чином можна швидко передати покази лічильника.

«Доставка газу – це обслуговування мережі, підтримання потрібного тиску газу, аварійне обслуговування. Усі ці процеси просто необхідно виконувати, аби споживач у будь-який момент міг скористатися газом. Тому за доставку газу повинен сплачувати кожен», – зауважив Анатолій Тарасюк, начальник Ратнівського відділення АТ «Волиньгаз». Також він пояснив на прикладі одного зі споживачів як відбувається розрахунок платежу за доставку газу: «Річний обсяг споживання за минулий газовий рік ділимо на 12 та множимо на діючий на тариф (1,09). Отримана сума є вашим щомісячним платежем за транспортування газу».

Додамо, що на зустрічі також йшлося про те, що державний регулятор ухвалив проект рішення, яке передбачає зменшення плати для тих споживачів, які не використовували газ. Якою буде ця сума остаточно стане відомо в березні.

Оскільки чимало жителів Старої Вижівки відвідують місцеву дільницю з метою передачі показів лічильника, то на відкритій зустрічі також обговорювали переваги користування чат-ботом Viber 7104, та Особистого кабінету (https://104.ua/ua/registration) на сайті 104.ua, де користувачі можуть контролювати всі необхідні дані.

«Гаряча» зустріч відбулась у дружній атмосфері. Споживачі отримали відповіді на свої питання та подякували фахівцям «Волиньгаз» за цікаву та корисну розмову.

Більше інформації про компанію на веб-сайті http://vl.104.ua та сторінці АТ «Волиньгаз» у мережі Фейсбук.


1


1


Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024