У Дубечному визначали «хто зверху».ФОТО

16 Лютого 2020, 11:35
Учасники шоу 2853
Учасники шоу

У Дубечненському будинку культури влашутвали розважальну шоу-програму «Хто Зверху».

У шоу-програмі, яку провели 14 лютого, брали участь дві команди: чоловіча, яку представляли Олександр Шляхно, Роман Рибачук, Андрій Курилюк, Олег Костючик та жіноча – Лара Шляхно, Юля Рибачук, Софія Демчук, Юля Якимук. Це була битва мужності та відваги проти ніжності й краси. Про це пишуть на сайті Дубечненської громади.

Дуель чоловічого і жіночого світів ділилася на раунди, що складаються з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор.

У першому раунді із літер збирали слова, у другому грали «Показуху», у третьому вгадували пісню і виконавця, а у четвертому, який персонаж зображений на картині. У п’ятому раунді дівчата вгадували, хто з відомих футболістів на яких грає позиціях, чоловіки дивували знаннями моди та краси, а саме вгадували назви спідниць.

Сьомий конкурс став перевіркою на витривалість та інтелект одночасно. На початку лідирували чоловіки, у фіналі ситуація кардинально змінилася. Капітан жіночої команди Лара Шляхно віднайшла найкращий ракурс, для того щоб зробити селфі з більшою кількістю людей.

«Отож, ніжність та краса все-таки перемагають мужність та відвагу, а дівчата не тільки завжди праві, а й в усьому люблять отримувати гору», – зазначають на сайті.

Глядачі стали свідками змагання між чоловіками та жінками, отримали масу позитивних емоцій та заряд гарного настрою.

Учасники шоу
Учасники шоу

Команда дівчат
Команда дівчат


Команда дівчат
Команда дівчат

Журі
Журі

1
Команда хлопців
Команда хлопців


1
Команда хлопців
Команда хлопців

Команда хлопців
Команда хлопців

Команда дівчат
Команда дівчат

Глядачі
Глядачі

Читайте також: Старовижівщина: хто переміг у товариській зустрічі з волейболу двох освітніх закладів

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024