Дівчина з Галиної Волі бореться за звання «Красуня року-2019»

08 Лютого 2020, 11:21
Анна Тумік 2759 Джерело: Таблоїд Волині
Анна Тумік

Анна Тумік, що родом із села Галина Воля Старовижівського району, прагне здобути перемогу серед одинадцяти красунь Волині. 

Масштабне голосування за «Красуню року» оголосило інтернет-видання Таблоїд Волині. Серед дванадцяти дівчат наші читачі мають обрати найкращу: голосувати можна, поставивши лайк на світлину учасниці в цій публікації. Переможницею стане та, хто набере найбільше лайків. Голосування триватиме до 9 лютого, а переможницю оголосять в понеділок, 10 лютого.

У школі Анна Тумік була відмінницею. Сьогодні це помітно в її манері триматися, у сяючих очах, і в «правильному» одязі, який красуня ретельно підбирає щодня. Дівчина стала «Красунею жовтня – 2019» за версією «Таблоїду Волині». Струнка, доглянута, у довгій спідниці та з акуратно укладеним волоссям, перед розмовою вона біжить до вбиральні поправити зачіску і макіяж. Каже, вітер дорогою зіпсував.

Для неї важливі деталі, і складається враження, що дівчина хоче бути досконалою у всьому, що робить. Просто як відмінниця, вона правильно сидить, уважно слухає та швидко відповідає на всі запитання. Крім надто особистих. Тут вона воліє мовчати.

Анна працює випусковою редакторкою одного волинського медіа. Вільний час присвячує саморозвитку. Ще займається «молодіжкою» у православній церкві. Консервативна і талановита Анна Тумік розповіла про своє життя та поділилася думками про жінку і жіночність у розмові за чашкою какао.

Читайте також: Дівчина з Галиної Волі стала красунею місяця на популярному глянці. ІНТЕРВ'Ю

Коментарі
08 Лютого 2020, 13:53
"Молодіжкою" займається у церкві Московського Патріярхату? Звичайно ж. Бо покійний митрополит Ніфонт, у миру Василь Солодуха, був родом із села Галина Воля.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024