Як на старовижівські прийомні батьки шукали ефективні методи виховання

04 Лютого 2020, 13:10
Учасники засідання 1386 Джерело: Старовижівський районний центр соціальних служб
Учасники засідання

У Старовижівському районі прийомні батьки та опікуни підвищували свій психолого-педагогічний рівень виховання дітей.

Засідання групи взаємопідтримки для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та піклувальників провели 30 січня. Про це пишуть на сторінці відділу соціально служби для сім’ї, дітей та молоді територіального центру (СССДМ) у Facebook.

Начальник відділу СССДМ Петро Муравчук проаналізував ефективність функціонування кожної сім’ї, виокремивши при цьому позитивні досягнення та проблемні аспекти, зазначивши про актуальність проведення подібних заходів, які дозволяють не лише обговорити найболючіші питання, які виникають у процесі виховання, обмінятися досвідом, а й подивитися на певні проблемні моменти під іншим кутом зору, забезпечення найкращих інтересів дітей, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Керівниця ССД Старовижівської РДА Тетяна Люклянчук наголосила про важливість оздоровлення даної категорії дітей, постановку на квартирний облік, своєчасного медичного обстеження і тд.

Прийомні батьки мали змогу обговорити найефективніші, на їхню думку, методи виховання, основні моменти, які потрібно враховувати при спілкуванні з дитиною, поділилися досвідом розв’язання конфліктних ситуацій на власному прикладі.

Відділ соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді принагідно нагадує: усі, хто має бажання взяти на виховання дитину у свою родину, можуть звертатися за детальною інформацією та консультацією за адресою: смт Стара Вижівка, вул. Незалежності, 56 або за тел 3-01-87.

Учасники засідання
Учасники засідання

1
Учасники засідання
Учасники засідання

1
Учасники засідання
Учасники засідання

Читайте також: Центр зайнятості інформує: що робити, коли присвоїли статус безробітного

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром