Дівчина з Галиної Волі стала красунею місяця на популярному глянці. ІНТЕРВ'Ю

23 Січня 2020, 16:24
Анна Тумік 4693
Анна Тумік

Таблоїд Волині продовжує серію інтерв'ю з «Красунями місяця», яких обрали читачі: кожна з них розповідає, чим вона живе та чим захоплюється.

Уродженка села Галина Воля, Анна Тумік у школі була відмінницею. Сьогодні це помітно в її манері триматися, у сяючих очах, і в «правильному» одязі, який красуня ретельно підбирає щодня – пише Таблоїд Волині.

Дівчина стала «Красунею жовтня – 2019» за версією «Таблоїду Волині». Струнка, доглянута, у довгій спідниці та з акуратно укладеним волоссям, перед розмовою вона біжить до вбиральні поправити зачіску і макіяж. Каже, вітер дорогою зіпсував.

Для неї важливі деталі, і складається враження, що дівчина хоче бути досконалою у всьому, що робить. Просто як відмінниця, вона правильно сидить, уважно слухає та швидко відповідає на всі запитання. Крім надто особистих. Тут вона воліє мовчати.

Анна працює випусковою редакторкою одного волинського медіа. Вільний час присвячує саморозвитку. Ще займається «молодіжкою» у православній церкві. Консервативна і талановита Анна Тумік розповіла про своє життя та поділилася думками про жінку і жіночність у розмові за чашкою какао.

– Аню, знаю, що працюєш ти зараз не за спеціальністю. Розкажи, як з екології ти перекочувала в журналістику?

Справа в тім, що моя сестра працює в журналістиці. Якось вона запропонувала мені спробувати себе в ролі редакторки, і з того часу я працюю в медіа. Вже більше року,виходить.

– А чому ти свого часу обрала екологію?

Я ще в школі любила математику і природничі науки. І, мабуть, це було основою причиною мого вибору. Мені подобався, і зараз подобається мій фах. Я могла би працювати в лабораторії, проводити аналізи, брати проби води, землі, повітря. Ця робота була би статичнішою за мою нишіню.

1

– Ти, до речі, і сама більше динамічна, ніж статична. Що додає тобі енергії?

Важко сказати. Мабуть, що більше справ – то більше енергії на їх виконання я маю. Навіть не знаю, як це працює. Це ритм життя. І чим більше цілей я собі щодня ставлю, тим більше енергії в мене береться на них. Як кажуть, постав собі 10 цілей – і ти зробиш 10 справ. Постав одну – не факт, що ти її досягнеш.

– Розкажи, як минає твій день? На що витрачаєш позаробочий час?

Ну, ранок у мене – традиційно збори на роботу. Проте, після роботи я дуже рідко просто іду додому і відпочиваю. Таке може бути один чи два дні на тиждень. Я намагаюся проводити вільний час з друзями. Або ходити на якісь культурні події. Або вчити щось. Саморозвиток для мене дуже важливий. Тому обов’язково мають бути якісь курси – чи онлайн, чи традиційні. Зараз я вчу другу іноземну мову.

Не можу сказати, що я постійно зайнята чимось одним. Кожного разу це щось нове.

1

– Чим ти цікавишся? Які маєш захоплення, хобі?

Останнім часом все більше намагаюся розвиватися у журналістиці, адже я не професійний журналіст. Проходжу різні курси, тренінги, щоб підвищувати свою професійність тут.

– Знаю ще, що ти займаєшся громадською діяльністю при церкві.

Так, на базі церкви я працюю з молоддю. З останнього – була співорганізаторкою різних ігор і тренінгів для молоді під час фестивалю «Фавор» у Маневицькому районі. Це було влітку, минулого літа. Я православна християнка.

Якось робили «Форум знань». Там виступали священики, медики, спеціалісти з жестової мови. Кожен, незалежно від того, чи ходить він до церкви, чи ні, міг прийти і повчитися.

– Чому це важливо для тебе?

Я молода людина, і мені цікаво шукати відповіді на запитання, які мене турбують, не лише формально. Я би хотіла прийти і спитати те, що цікавить, у неформальній обстановці. Мені подобається ця динаміка, і те, що я готуюся до проектів і постійно зайнята. Це великий досвід.

1

– Ти не лучанка. Твоя сім’я живе на Старовижівщині. Розкажи про сім’ю.

Сім’я у нас традиційна. Є мама, тато, брат, сестра. Для мене сім’я – це щось таке основне. Приклад для мене, що батьки вже 26 років разом. І завжди такі теплі відчуття і асоціації, коли думаю про сім’ю і дім.

– Сучасні тенденції схиляють жінку до того, що потрібно бути «сильною і незалежною». Як ти до них ставишся? Чи сприймаєш ти такий образ жінки?

Сто років тому жінка не могла піти на роботу і сама себе забезпечувати. Зараз мало того, що вона працює на роботі, то вона ще й приходить – готує, пере, доглядає дітей. Як я до цього ставлюся? Не знаю.

Мені здається, чоловіки дозволяють бути жінкам сильними. Думаю, жінки хочуть бути слабкими і почуватися тендітними. А чоловіки ставлять їх у такі умови.

1

– Ти людина з купою захоплень, яка сама себе забезпечує і весь вільний час присвячує саморозвитку і самовдосконаленню. І цілком собі можеш бути прикладом тієї сильної самодостатньої жінки.

В наш час, якщо ти незаміжня дівчина, то сидіти вдома і нічим не займатись – не вихід.

Читайте також: «Потрібно вірити в себе», – Ярослав Карпук про Дзідзьо та шоу «Голос. Діти»

– Ти доволі консервативна. Сьогодні це помітно навіть в одязі. Виглядаєш дуже доглянуто і стильно. Розкажи трохи про свій стиль.

Це, мабуть, почалося з дитинства. Я завжди була такою «дівчинкою-дівчинкою». Ніколи не бешкетувала, не билася з хлопцями і так далі. Це перейшло і в доросле життя. Мені не цікавий спортивний стиль. Я можу одягати штани для якихось занять спортом, чи якщо потрібно вийти на город. Ясна річ, що тут не взуєш підбори.

Але мій стиль – це жіночність, це кожного дня інша сукня чи спідниця. Це відображення мене.

2

– Чи є якісь секрети краси, якими би ти поділилася з нашими читачами?

Треба полюбити сукні. Як би це складно не звучало для прихильників штанців, але все ж. У сукнях також можна почувати себе зручно. Головне – знайти свою. Можна вибрати різний покрій, різну тканину. Мені здається, це робить дівчину більш жіночною. Тому варто почати з цього: знайти свою ідеальну сукню, і вже потім компонувати образи.

 Чому важливо почуватися впевненою в собі?

Якщо ти не почуватимеш себе впевнено, тебе можуть зламати зовнішні обставини. Тебе зламає будь-що. Навіть звичайний коментар в соцмережах. А впевненість допомагає вберегтися від згубного впливу зовнішнього світу.

1

1

1

1

Текст: Міла РОСПОПА

Фото: Лідія КОЖЕВНІКОВА

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024