З сіткою та осторогою: у Любохинах браконьєри попалися рибінспекторам

22 Січня 2020, 09:37
Риба / Фото ілюстративне 3482
Риба / Фото ілюстративне

У період з 13 по 20 січня Волинський рибоохоронний патруль задокументував 26 порушень природоохоронного законодавства.

Склали 17 протоколів за порушення правил рибальства та 3 – за грубі порушення правил рибальства. Про це інформує пресслужба рибоохоронного патруля у Волинській області. 

Крім того, оформили шість актів виявлення та вилучення безхазяйного майна.

З 15 по 17 січня державні інспектори рибоохорони провели рибоохоронний рейд на водойми Ратнівського, Старовижівського та Ковельського районів.

15 січня виявили три грубих порушення. Інцидент стався на озері Пісочне, поблизу села Любохини. Викрили чоловіка, що здійснював вилов водних біоресурсів сіткою та двох громадян, що ловили рибу острогою з човна. Завдяки оперативності рибапатрульних, порушники не встигли завдати шкоди рибним запасам. На осіб склали адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для притягнення винних до відповідальності.

16 січня опрацювали повідомлення від рибалки про порушення на озері Пісочне, поблизу села Буцинь Старовижівського району. Інформація не підтвердилась, порушень природоохоронного законодавства не виявили.

Волинський рибоохоронний патруль вдячний небайдужій громадськості за допомогу у виявленні порушень та запрошує усіх охочих долучатися до рибоохоронних рейдів. Спільними зусиллями нам вдасться побороти браконьєрство на водоймах Волині. В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Читайте також: 26 кілограмів: уродженець Любохин похизувався рибним уловом

На Волині заборонили ловити рибу в місцях зимівлі

Поблизу Дубечного затримали браконьєра-підводника

У Дубечному активісти прибрали берег озера Луки

Поблизу Соколища затримали рибних браконьєрів

У Любохинах браконьєри наловили риби на 28 тисяч гривень

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024