Як у Чевелі відзначили Різдво Христове

12 Січня 2020, 10:28
1577

У Чевелі відбулося свято колядок.

Святковий захід розпочали з молитви. Щиро просили сільчани у Всевишнього заступництва, милості Божої, порозуміння і миру для всієї української землі.

Вдалий сценарій у поєднанні із різноманітними автентичними колядками створили аншлаг у залі місцевого клубу. На сцену виходили колективи з кожного кутка села. Щиро і радісно доносили віншування і неповторні колядки із вулиці  Першотравневої, Пісочанської, Підозерної, народного аматорського фольклорного колективу «Берегиня».

Порадували співом церковні хористи. Родзинкою свята стали сімейні виступи, котрі представили родини Созонюків, Матвійчуків, Махонюків, Пертаків та Куциків. 

В рамках проєкту «Молодь вітає з Різдвом» до нас завітали колядники із Яревища на чолі із протоієрем Петром Бабюком, котрі представили театралізоване різдвяно-святкове дійство «Вертеп».

Щирі зичення линули на адресу учасників та глядачів від сільського старости Олександра Карпука, директора місцевої школи Олександра Добиша, а також настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці Михайла Лотоцького, котрий щиро подякував учасникам та глядачам, сердечно привітав присутніх, побажав здоров’я, щирості, миру, Божого благословення та висловив вдячність усім, хто брав участь у підготовці, організації, проведенні та був «за лаштунками» свята.


1



1

4


1

Світлана БРИНЧУК

Читайте також: Різдвяна казка: у Кримному відбувся вечір колядок

У Старій Гуті провели свято колядок

Як у Дубечному пройшли різдвяні колядування

Як колядники з Яревища вітали з Різдвом Христовим

Хто переміг в конкурсі різдяних колядок в Яревищі

Як у Журавлиному маленькі колядники вітали з Різдвом. ВІДЕО

Різдво на районі: старовижівчани діляться святковими фото

На Старовижівщині волонтери відвідали самотніх людей та сиріт

Письменниця зі Старої Вижівки сплела різдвяного павука. ФОТО

Кримненський благочинний вітає з Різдвом Христовим

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024