У Дубечному закрили нелегальну заправку

10 Січня 2020, 15:36
Заправка / Фото ілюстративне 2040
Заправка / Фото ілюстративне

За результатами перевірок, проведених з початку січня 2020 року, припинили роботу 12 об’єктів незаконної реалізації пального.

Про це повідомили у пресслужбі ОДА.

П'ять нелегальних АЗС виявили у Луцьку, решта – у селі Зимне Володимир-Волинського, селі Низкиничі Іваничівського, селі Вишнів Любомльського, селі Тур Ратнівського району, селі Дубечне Старовижівського району, а також у містах Любомль та Горохів.

Нагадаємо, що нещодавно Прем’єр-міністр України дав доручення до 9 січня ліквідувати проблему нелегальної діяльності АЗС.

Так, за результатами проведеної роботи станом на 9 січня 2020 року припинили роботу 12 об’єктів незаконної торгівлі та реалізації паливно-мастильних матеріалів.

Для цього в області розпорядженням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка створили робочу групу, яка здійснила вже понад 100 перевірок об’єктів торгівлі паливно-мастильними матеріалами.

Варто зауважити, що згідно розпорядження Кабінету Міністрів України ця робота продовжуватиметься і після 9 січня. Директор департаменту економіки та європейської інтеграції облдержадміністрації Ігор Чуліпа наголосив, що після 9 січня 2020 року щотижня інформуватиме Кабмін про результати діяльності робочої групи.

Читайте також: В Україні відтермінували кримінальну відповідальність за п'яне водіння

На Волині мають ліквідувати нелегальні заправки

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром