Селищна рада хоче оскаржити підписання договору на купівлю теплової енергії

09 Січня 2020, 11:00
1910

Старовижівська селищна рада планує оскаржити підписання договору на закупівлю теплової енергії.

Тендер опублікували на сайті публічних закупівель України Prozorro.

Йдеться про постачання теплової енергії до нового приміщення навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка.

Строк надання послуг – з 20 січня по  31 грудня 2020 року. Вартість послуг – 2 мільйони 778 тисяч гривень.

Переможець аукціону – ТОзВ «Енерготранссервіс-СВ».

Старовижівська селищна рада планує 14 січня оскарження наміру укласти договір. Причина – відсутність конкуренції (зокрема з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником за відсутності при цьому альтернативи.

«Постачання теплової енергії до нового приміщення навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка здійснюється відповідно до проектної документації «Коригування Р.П. школи в смт Стара Вижівка(2-96-00-ТМЗ)» розробленої Волинським «Діпроміст», згідно якої теплопостачання здійснюється від котельні Старовижівської центральної районної лікарні .

Відсутність конкуренції (зокрема з технічних причин) та враховуючи той факт, що котельня Старовижівської ЦРЛ  котельня НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.гімназія» смт Стара Вижівка (старе приміщення, що знаходиться за адресою вул.Лесі Українки,1 , смт Стара Вижівка) котельня Старовижівської ДМШ ( пл Миру,4) передана в оренду ТзОВ «Енерготранссервіс-СВ» на конкурсній основі, тому на наразі немає можливості організувати теплопостачання від інших постачальників теплової енергії. Зведений перелік природних монополій на офіційному сайті Антимонопольного комітету України.http://www.amc.gov.ua», – зазначають в обґрунтуванні.

Читайте також: Районна лікарня заплатила за теплову енергію два мільйони гривень

Старовижівський район отримає майже мільйон гривень дотації

У районі виробили будівельної продукції на 32 мільйони

У районній лікарні – скорочення: звільнили 67 працівників

Сереховичівська ОТГ виділила більше 83 тисяч для районної лікарні

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром