У Старовижівській ОТГ на зекономлені гроші погасили борги та виплатили винагороди

28 Грудня 2019, 12:08
1027

У Старій Вижівці провели засідання 13 позачергової сесії селищної ради.

Засідання відбулося 24 грудня – інформує преслужба установи. На сесію прийшло 19 депутатів.

Серед важливих питань – затвердження бюджету об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та Статуту Старовижівської селищної ОТГ.

У засіданні сесії взяла участь співрозробник проекту статуту, керівниця Волинського ресурсного центру місцевої демократії Ірина Гайдучик, яка й представила проект депутатам.

Внесли зміни в рішення ради «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Зекономлені кошти селищного бюджету в сумі 140 тисяч гривень спрямовані на виплату винагород педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти громади та погашення незабезпеченості по заробітній платі за грудень 2019 року.

Прийняли із спільної власності сіл селища Старовижівського району у комунальну власність селищної ради приміщення ЗОШ І ступеня села Борзова, Старовижівський районний народний краєзнавчий музей, затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які пропонується надати в оренду у 2020 році.

Варто зазначити, що із 71 питання які розглянули, 57 стосувалися земельних відносин в громаді: надання у власність земельних ділянок, надання дозволів на виготовлення та затвердження детальних планів територій, проектів землеустрою та технічних документацій.

Затвердили детальні плани території по вулицях Привокзальна та Незалежності в смт Стара Вижівка та прийнято рішення про виготовлення відповідних проектів землеустрою. Після їх виготовлення та затвердження ці земельні ділянки (комерційного призначення) виставлять на земельні торги з метою реалізації права оренди.

Читайте також: У районній лікарні – скорочення: звільнили 67 працівників

Скорочення могло б і не бути, – райрада про звільнення медиків

Українцям знизять податки на зарплати

У Старій Вижівці схвалили проект районного бюджету на 2020 рік

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024