В Україні стартує онлайн-навчання зі сталого розвитку

27 Грудня 2019, 10:45
Фото ілюстративне 931
Фото ілюстративне

На початку 2020 року в Україні стартують онлайн-курси зі сталого розвитку для службовців, представників бізнесу і громадськості.

Така ініціатива належить Програмі розвитку ООН, яка реалізує проект «Онлайн-освіта задля сталого розвитку» за підтримки Уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

«Дистанційна освіта має безліч переваг і набирає обертів в Україні та світі. Водночас є потреба в підвищенні обізнаності з питань сталого розвитку, щоб забезпечити економічні, екологічні й соціальні перетворення і передати майбутнім поколінням не тільки комфортній, а й придатний для життя світ», – прокоментував Мустафа Саіт-Аметов, керівник програми ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку в регіонах.

У вільному доступі з’являться блоки онлайн-курсів. Слухачі підвищать свою спроможність аналізувати, формувати та реалізовувати публічну політику сталого розвитку територій, представники малого і середнього бізнесу.

Дізнаються, як саме перейти до раціональних моделей виробництва й підвищити конкурентоспроможність, а представники громадських організацій – якісно просувати ідеї сталого розвитку в Україні.

Старт курсів заплановували на кінець січня 2020 року. Вони будуть доступні на освітніх платформах BУМOnline і Prometheus.

Читайте також: Волинь – серед лідерів стрімкого обвалу промисловості


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39