У Старій Вижівці схвалили проект районного бюджету на 2020 рік

21 Грудня 2019, 11:29
Фото ілюстративне 1213
Фото ілюстративне

На колегії РДА схвалили програму економічного та соціального розвитку району та проект районного бюджету на 2020 рік.

18 грудня заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк провів розширене засідання колегії райдержадміністрації – інформує пресслужба установи.

З основними показниками проекту районного бюджету на 2020 рік ознайомила в. о. начальника управління фінансів районної державної адміністрації Світлана Оліфірук. В обговоренні питання, зокрема, в частині фінансування районних установ, що утримуються на умовах співфінансування з місцевих бюджетів, взяли участь голови об’єднаних територіальних громад.

Про проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2020 рік інформував заступник начальника управління інвестицій та регіонального розвитку районної державної адміністрації Сергій Оліферович.

Насамкінець Раїса Герез, начальниця управління соціального захисту населення РДА, проінформувала присутніх про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати та рівень оплати праці на підприємствах, установах різних форм власності.

Заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк, підсумовуючи виступи, зазначив, що в наступному році доведеться працювати в умовах, коли більша частина населених пунктів району будуть знаходитися в складі об’єднаних територіальних громад. Більша частина доходів бюджету перейде в об’єднані громади, тому можуть виникати проблеми, пов’язані з фінансуванням деяких районних установ та організацій.

Читайте також: Бюджетам області та ОТГ надійдуть додаткові гроші

Волинські ОТГ працюватимуть напряму із Держбюджетом

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024