Ендопротезування в Туреччині – хірургія, що ставить на ноги

20 Грудня 2019, 15:28
574

Турецькі лікарі спроможні замінити всі суглоби в організмі людини за допомогою ендопротезів. Найчастіше замінюють кульшовий та колінний суглоби, але можливе й ендопротезування ліктьового, плечового суглобів, фалангів пальців рук або нижньої щелепи. Щорічно в Україні ендопротезування потребують приблизно 40 тисяч пацієнтів.

Читайте також: Найкращий подарунок – подорож від Баліни

Як тільки хворобу діагностували, пацієнту вводять стероїди або протизапальні ін'єкції, що зупиняють руйнування хряща. Якщо ж медикаметозне лікування не допомагає, або ж у пацієнта є протипоказання, проводять цілковиту заміну суглоба на штучний імплант. Повна заміна тазостегнового, ліктевого чи колінного суглобів – для турецьких ортопедів це чудово відпрацьовані технології і буденні операції. А головне: усі вони малоінвазивні, а успішність процедур підвищують 3D-навігацією та індивідуальним підбором ендопротезів.

В лікарнях Туреччини використовують  інноваційний метод, який може вирішити проблему мільйонів людей по цілому світу. Це макопластика – роботизована хірургія колінного суглоба. Для України це новинка, зрештою й в цілій Європі лише деякі країни володіють цією технологією, Туреччина одна з них.

Ще одна роботизовано система Navio, дозволяє хірургу точно планувати операцію в оперативному режимі, розміщувати імплантати і знижувати ризик помилок під час процедури, зменшуючи при цьому час, який потрібен пацієнту для одужання.

Ще однією революційною технологією є тканинна інженерія. Зі суглоба забирають хрящові тканини, протягом декількох тижнів їх розмножують у лабораторних умовах, а потім пересаджують у пошкоджену зону. Так як клітині взяті з власного тіла, організм позитивно на них реагує, і не відштовхує.

Для українців ендопротезування у Туреччині – оптимальний варіант. Найбільше  дивує пацієнтів ціна – ідентичні процедури коштують щонайменше удвічі менше, аніж у провідних клініках США та Європи.


 

Звернувшись до Balina Med Travel, ви прямим авіасполученням з Києва, Львова чи Харкова вже за 2 години будете у столиці Туреччини. І на відміну від інших країн віза не потрібна.

Читайте також:  Трансплантація кісткового мозку – операція, яку не роблять в Україні

По друге, така операція триває лише годину, пацієнт залишається у лікарні менше, аніж добу. На другий день йому дозволяють самостійно ходити, тобто не потрібно витрачати кошти на госпіталізацію. Ви повернетесь додому вже найближчим рейсом.

Не терпіть біль — довіртесь професіоналам  Balina Mer Travel.


 

Переваги Balina Med Travel:

  1. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні. Ви платите лише за лікування та транспортні витрати.
  2. Ми займаємося документацією, підбором клініки, організацією трансферу та перекладача. Це дозволяє обрати кращий варіант та економити Ваш час і кошти.
  3. Ми супроводжуємо Вас на всіх етапах лікування. Ви можете зв’язатися з нами 24/7 та ми допоможемо вирішити всі непередбачувані питання під час поїздки.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/.

Долучайтеся до нас в соціальних мережах https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024