Життя громади: старовижівські школярі побували в селищній раді

14 Грудня 2019, 11:07
1139

Учнівський актив старовижівської школи-гімназії провів зустріч з керівництвом селищної ради в рамках «днів відкритих дверей» у виконкомі селищної ради.

Начальниця гуманітарного відділу Старовижівської ОТГ Валентина Яриніч привітно зустріла учнів та провела екскурсію закладом.

Діти завітали до сесійної зали, де їм розповіли про роботу відділів Старовижівської ОТГ та ознайомили з особовим складом працівників та їх посадовими обов’язками.

Під час бесіди з селищним головою Володимиром Семенюком та його заступником Юрієм Кудацьким учні цікавились питаннями життя громади.

Обговорили такі питання: водопостачання, екологічні проблеми громади, доля безпритульних тварин, отримання земельних ділянок, вуличне освітлення, фінансування громади, спрямування зекономлених коштів на розвиток громади, ремонт доріг селища, доля занедбаних об’єктів, вирішення проблеми дозвілля молоді та створення Молодіжної Ради ОТГ.

Для вихованців особливо наболілими виявилися питання, які стосуються свого навчального закладу. Активісти внесли свої пропозиції відносно утилізації та запровадження системи роздільного сміття на території селища, створення лаунж-зони в школі.

Особливу акцентували увагу на питанні сегрегації сміття, зокрема, переробці органічного сміття каліфорнійськими черв’яками.







Читайте також: У Старій Вижівці школярі виготовили іграшки для головної ялинки селища

Смолярі: у школі відбулася зустріч з учасниками АТО

У Старій Вижівці відбувся конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім'я»

У старовижівській гімназії з батьками говорили про домашнє насильство

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39