Чоловік старовижівчанки потребує допомоги на лікування

28 Листопада 2019, 11:06
1503

У чоловіка Анни Ляшук, уродженки Старовижівщини, Ігоря – вроджена вада серця.

Необхідна термінова операція, яка коштує понад 200 тисяч, пише Волинська правда.

Дівчина звертається звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти фінансово.

Ігор Ляшук мав проблеми із серцем ще з дитинства – вроджена вада. Разом пара – рік і дівчина просить допомогти своєму коханому, адже самостійно зібрати таку суму неможливо.

«Цієї осені при обов’язковому обстеженні у Львові вирішили, що необхідно зробити операцію, і чим швидше – тим краще. Ігор їздив туди з семирічного віку( якраз тоді і дізнались про проблему при медогляді перед школою) і його годували тим, що операція буде безкоштовною завдяки фондам, адже це вроджена вада і так має бути. Рік за роком він чув одне і те саме, а потім банально дочекавшись потрібного віку заявили:«Ви вже виросли». Потім декілька років повторювали:« Та Вам не терміново, немає необхідності робити». І ось цього року нарешті почули, що треба», – пише Анна Яворська на своїх сторінках у соцмережах.

Відповіді про ціну і умови зі Львова сім’я чекає і досі , а тим часом вдалося зв’язатися з клінікою «Добробут» у Києві, де озвучили ціну. Потрібно більше, ніж 200 тисяч гривень на операцію.

На жаль, це треба робити в не найкращий для сім‘ї час, саме тому дружина Ігоря Анна звертається за допомогою.

«Ми шукаємо різні варіанти, вивчаємо фонди і робимо все, щоб отримати необхідну суму і відправитись до Києва на обстеження і саму операцію. Я знаю і вірю, що світ не без добрих людей. За будь яку допомогу, поширення і перекази ми будемо вам вдячні, клянусь, до кінця життя», – додає Анна.

Реквізити:
Карта Приватбанку
4149499111354922
4149439003372475
 – універсальна
Ляшук Ігор Михайлович

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром