У Старій Вижівці відбулася сесія селищної ради

18 Листопада 2019, 12:13
1034

У Старій Вижівці відбулося засідання чергової одинадцятої сесії селищної ради сьомого скликання, на яке прибули 19 депутатів із загального складу ради.

14 листопада на сесії розглянули 124 питання, інформують у пресслужбі селищної ради.

Прийнято звернення до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, щодо фінансового забезпечення потреб мешканців громад.

Окрім того, на засіданні сесії, заслухано інформацію про виконання бюджету об’єднаної територіальної громади за дев’ять місяців 2019 року, внесено зміни до Положення про старосту Старовижівської селищної ради, затверджено перелік комунального майна селищної ради, заслухано звіт начальника Старовижівуського ВУЖКГ Степана Поляка та прийнято рішення про укладення з ним нового контракту.

Також, прийняті рішення про укладення нових контрактів з директором ЗОШ І – ІІІ ступеня с. Мизове Сергієм Лисиком та директором Старовижівської дитячої музичної школи Ларисою Каліщук.

Серед питань, що стосувалися освітньої галузі громади, прийнято рішення про припинення діяльності шляхом ліквідації загальноосвітньої школи І ступеня с.Борзова, яка не функціонує вже багато років, та надано попередню згоду на прийняття її приміщення із спільної власності територіальних громад сіл, селища Старовижівського району до комунальної власності та на баланс Старовижівської селищної ради.

Затверджено Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти та Положення про порядок використання шкільних автобусів, затверджено структури, чисельності працівників закладів середньої освіти Старовижівської селищної ради та Старовижівської дитячої музичної школи.

Окрім того, надано попередню згоду на прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селища Старовижівського району до комунальної власності селищної ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Старовижівського району, Старовижівського районного будинку культури, Старовижівської центральної районної бібліотеки та Старовижівського районного народного краєзнавчого музею та прийнято ряд інших важливих рішень, що стосуються життєдіяльності громади.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром