На Волині ветерану АТО збирають кошти на пересадку нирки

28 Жовтня 2019, 11:34
694

Громадська організація «Ветерани АТО Шацького району» просить небайдужих людей долучитися до збору коштів активному члену спілки – Дударчуку Петру Володимировичу.

Про це йдеться на сторінці громадської організації у Facebook.

Кілька років тому йому поставили діагноз – ниркова недостатність. Незважаючи на свою хворобу, Петро завжди допомагав нашим військовим на сході України як волонтер. Він завжди мріяв бути військовим, але за станом здоров’я змушений тричі на тиждень проходити процедуру гемодіалізу (підключення до апарату штучної нирки). У результаті Петро втрачає можливість забезпечити собі повноцінне життя у суспільстві, що значною мірою позначається як на моральній, так і на матеріальній сторонах його життєдіяльності. Тому вирішив збирати кошти на пересадку нирки, але операція є дуже дороговартісною, коштує 65 тисяч доларів.

Кошти із власного бюджету надала для Петра ГО «Ветерани АТО Шацького району» в сумі 5 тисяч гривень. Сума невелика, але, як кажуть, з миру по нитці – бідному сорочка, копійка до копійки – це вже частина необхідної суми для оплати за операцію.

Просимо небайдужих долучитися до збору коштів.
Номeр кaртки в Привaтбaнку – 4149 4991 3312 5888, зaрeєстровaнa нa Дударчука Петра Володимировича. Признaчeння плaтeжу: кошти нa лікувaння.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024