Рудка та Хотивель: як у громаді відгуляли Дні села

22 Жовтня 2019, 16:26
2068

20 жовтня жителі громади мали нагоду святкувати день сіл Рудка та Хотивель.

Урочисте відкриття заходу відбулося у клубі в селі Рудка, інформують на сторінці Манівець у Facebook.

Протягом декількох годин слова привітань линули від багатьох гостей, зокрема секретаря Старовижівської селищної ради Євгенії Рябук, представника цього округу та наймолодшого депутата Волині Михайла Шлапая, представника від фонду «Патріоти Волині», в.о. старости сіл Нової Вижви, Рудки та Хотивеля Миколи Ящука.

Чудового настрою жителям додали учасники вокального гурту «Калинонька». Під час урочистостей жителів Рудки та Хотивеля нагородили в багатьох оригінальних номінаціях: Софію Гусар – «Наймолодший житель села», Цалая Артема і Тетяну – «Молода сім’я», Миколу Бальбузу – «Найвитриваліший зять», Надію Вакуліч – «Найвитриваліша невістка», Івана Ткачука – «Майстер на всі руки», Ірину Козачук – «Активіст села».

Подяки та подарунки вручив Левчуку Василю Івановичу, Назарук Любов Григорівні, Кримнюку Богдану Вікторовичу депутат Старовижівської селищної ради від цього округу Шлапай Михайло Михайлович. Порадували присутніх своїм виконанням українських пісень і юні артистки Сімчук Ангеліна та Климук Ольга. Приємною несподіванкою для усіх присутніх став виступ «Троїстих музик». Не забули і про подарунки для громади обох сіл: провели святкову лотерею, головним спонсором призів для якої став фонд «Патріоти Волині». Ввечері молодь розважалась на вечірці з участю DJ Sofa& DMC Davit.










 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024