Старовижівські школярки взяли участь в обласному турнірі біологів

22 Жовтня 2019, 13:10
1803

На базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проводивели ХVІІІ обласний турнір юних біологів, в якому взяли участь 17 команд закладів загальної середньої освіти.

20 жовтня Старовижівську ОТГ представляла команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Стара Вижівка у складі: Ліщук Катерини та Савчук Анастасії – учениць 9 класу, Максимець Мар'яни та Редькович Анастасії – учениць 10 класу і Савчук Катерини – учениці 11 класу (керівники: Новік Тамара Адамівна та Сметюх Любов Володимирівна, вчителі біології). Про це інформує пресслужба ОТГ.

Учасники турніру виборювали право бути кращими, аналізуючи актуальні питання з різних галузей біології. Окрім демонстрації глибоких власних знань та ерудиції, школярі мали можливість удосконалити вміння командної гри.

Під час турнірного бою наша команда здобула навички переконливо представляти свої рішення у вигляді наукової доповіді і вміння правильно та грамотно дискусувати, чітко висловлювати свої думки.

«Але найціннішим здобутком можна вважати незрівнянний досвід, якого набули діти та керівники. Тож бажаємо нашій команді, щоб набутий досвід, знання та позитивні враження залишилися надовго, а участь в обласному турнірі юних біологів буде важливим кроком на шляху до втілення ваших життєвих мрій», – зазначають у повідомленні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром