У Старій Вижівці відбулися змагання з футболу

10 Жовтня 2019, 12:45
3053

У Старовижівському районі відбулися змагання з футболу.

9 жовтня в смт Стара Вижівка на футбольному полі Старовижівського професійного ліцею відбулися змагання з футболу серед шкільних команд спортсменів 2003 року народження та молодших. Про це інформує Гуманітарний відділ Старовижівської селищної ради

У спортивному турнірі взяли участь 4 команди шкіл: Стара Гута, Кримне, Дубечне, Стара Вижівка.

Змагання відбувались за олімпійською системою. Згідно з жеребкуванням, першими зіграли команди сіл Кримне та Дубечне . Матч закінчився перемогою дубечненської команди з рахунком 4:0. У другій грі змагалися школярі НВК«ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Стара Гута, де перемогли старовижівські спортсмени з рахунком 6:0. А у матчі за 3-є місце зустрілись ЗОШ І-ІІІ ст. с. Стара Гута - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Кримне, перемогу здобула старогутівська команда з рахунком 4:1.

У фінальному матчі мірялися силами команди НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Дубечне. Основний час завершився з рахунком 6:1 на користь учнів НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка.

Кращим бомбардиром змагань став вихованець НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка Дубік Віталій, який забив 7 м’ячів. Команду до змагань готував Павлючик Володимир Антонович, вчитель фізичної культури НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Стара Вижівка.


1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024