У Старій Вижівці відбулося свято для людей поважного віку

09 Жовтня 2019, 10:23
1245

У Старій Вижівці провели святковий захід для людей поважного віку.

Свято відбулося з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, інформує РЦСССДМ.

До організації долучилися територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Старовижівського району спільно з районною організацією ветеранів та відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді.

З вітальним словом до присутніх звернулися директорка терцентру Алла Шух та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Раїса Герез. Вони висловили ветеранам слова глибокої вдячності і шани та побажали мирного неба над головою, міцного здоров’я, довгих років життя, добра, злагоди і життєвих гараздів.

«Це свято стало традиційним для жителів нашого району.  Хороший настрій та свої вітання гостям дарували працівники Будинку культури. Звучали пісні, вірші, гуморески і сердечні побажання з нагоди свята», – зазначають у повідомленні.



Коментарі
09 Жовтня 2019, 13:47
В статті зазначайте відділ соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді. Районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (РЦСССДМ) ліквідовано, створено відділ соціальної служби для сім'ї дітей та молоді (ВСССДМ) у Територіальному центрі центрі соціального обслуговування Старовижівського району
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024