У Старій Вижівці відзначили найкращих педагогів району

03 Жовтня 2019, 12:42
Фото ілюстративне 1083
Фото ілюстративне

У районому будинку культури відбувся урочистий захід, який зібрав працівників освітянської галузі Старовижівщини.

Свято відбулося 2 жовтня, інформує пресслужба РДА.

З професійним святом їх привітали  заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк, заступник голови районної ради Роман Цалай, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Хлопук.

Читайте також: Освітяни Старовижівської ОТГ побували на урочистях у Луцьку

Петро Філюк подякував всім освітянам за терпіння, небайдужість і бажання зробити освіту якісною і доступною для кожної дитини, цікавою та потрібною для молодого покоління. Підкреслив, що саме учитель здійснює щоденну, кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу, віддаючи не лише свої знання, а вкладаючи своїм вихованцям частку свого серця та душі.

У цей день найкращих педагогів району – за сумлінну творчу працю в системі освіти, впровадження сучасних новітніх технологій у освітній процес, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди професійного свята відзначили почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Справжнім подарунком для всіх вчителів став святковий концерт, який підготували учні шкіл району та творча молодь Старовижівщини. Теплі віршовані рядки та яскраві музичні номери створили атмосферу радості, затишку і душевності.


1

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024