Юні хіміки зі Старої Вижівки взяли участь в обласному турнірі

02 Жовтня 2019, 13:34
1712

У Луцьку на базі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки проводився ХХVІІ обласний турнір юних хіміків.

Змагання відбулися 29 вересня, інформує Гуманітарний відділ Старовижівської селищної ради

Турнір юних хіміків – командно-особисте змагання, в якому школярі розв’язують складні хімічні проблемні завдання, подають рішення в переконливій формі і захищають їх у науковій дискусії (хімічному бою).

В інтелектуальному змаганні брало участь 18 команд області. Старовижівську ОТГ представляла команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Стара Вижівка (Верезей Дмитро, Ціщик Софія, Хомич Іванна – учні 11 класу, Ослюк Анна, учениця 10 класу, Купцова Анна, учениця 9 класу. Керівник: Копанько Світлана Миколаївна, вчитель хімії).

«Надзвичайно приємно відзначити, що учням вдалось знайти нетривіальні рішення та підходи до цьогорічних завдань турніру, що не мали однозначного чи легкого вирішення. Учні нашої команди зуміли знайти відповідь на більшість запитань та впевнено вели себе під час виступів. Тож бажаємо юним хіміків успіху в подальшому підкоренні хімічних вершин. Нехай турнір буде хорошим стартом для вас!» – зазначають у повідомленні.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром