Бюджет, пільги та свята: у Старій Вижівці провели засідання

28 Вересня 2019, 10:12
Засідання комітету 960
Засідання комітету

26 вересня відбулося розширене засідання виконавчого комітету Старовижівської селищної ради за участю директорів закладів освіти Старовижівської ОТГ. 

Про це повідомляє пресслужба Старовижівської громади. 

На засіданні з поміж інших розглядалися такі питання: 

  •  про виконання селищного бюджету за вересень 2019 року;
  •  про готовність господарства селищної ради та закладів освіти і культури до сталого функціонування в осінньо-зимовий період;
  • про встановлення пільг по батьківській платі за харчування дітей в закладах дошкільної освіти Старовижівської селищної ради;
  • про схвалення змін до проекту Програми покращення функціонування Центру обслуговування платників при Старовижівській ДПІ Любомльського управління Головного управління державної податкової служби у Волинській області на 2019 – 2020 роки;
  • про внесення змін до рішення виконкому селищної ради від 18 червня 2019 року № 86 «Про формування Переліку проектів, що будуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних територіальних громад у 2019 році в Старовижівській ОТГ.

Окрім того окремими рішеннями, виконавчого комітету затверджено мережі закладів дошкільної освіти, гуртків та секцій позашкільної освіти, класів та учнів початкової мистецької школи, закріплено території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти. 

Виділили кошти на організацію святкування ряду професійних свят, а саме: Дня туризму, Всеукраїнського дня дошкілля, Всеукраїнського дня бібліотек, Дня працівників освіти. Затверджено кошториси на святкування Дня громади, Дня села Галина Воля, Дня села Рудки та Хотивеля.

Окрім того, прийнято рішення про обмеження руху транспорту в смт Стара Вижівка під час святкування Дня селища 14 жовтня та затверджено План заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня права.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024