Юна старовижівчанка – призерка конкурсу спортивної радіопеленгації

24 Вересня 2019, 16:23
936

З 13 по 15 вересня на базі оздоровчого табору «Сонячний» в селі Гаразджа Луцького району відбулися обласні відкриті змагання учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації.

Організатором заходу був Центр науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, – йдеться на сторінці Старовижівської селищної ради в Facebook.

В змаганнях зі спортивної радіопеленгації взяла участь команда Старовижівського центру дитячої та юнацької творчості Старовижівської ОТГ, яку представляли вихованці гуртка «Юні оператори аматорської слуюби радіозвʼязку» Максим Барановський, Тимофій Карпук, Анна Луць, Марʼяна Юхимук. Готував команду керівник гуртка Романчук Віктор Панасович

«Змагання зі спортивної радіопеленгації передбачали спринт (спортивне радіоорієнтування) та забіг юнаків та дівчат молодших та старших вікових груп у діапазонах 3,5 мГц, 144-145 мГц. У забігу в діапазоні 144 мГц. друге місце здобула Марʼяна Юхимук, за що була нагороджена дипломом ІІ ступення управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації», – йдеться у повідомленні. 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром