«Для чого та показуха»: у мережі критикують вуличне освітлення у Новій Вижві

20 Вересня 2019, 11:09
1521

У 2019 році за кошти селищного бюджету реалізували  три проекти реконструкції об’єктів вуличного освітлення в селі Нова Вижва.

Про це інформує преслужба селищної ради.

«Село Нова Вижва в темну пору доби не впізнати. Завдяки реалізації проектів встановили 35 ліхтарів  (станом на початок року було 10), що в 4,5 рази збільшило їх кількість. Це дозволило додатково освітити такі вулиці, як: Лесі Українки, Шевченка, 8-Березня, Міщанська, Гайдашука М., провулок Поліський. Роботи будуть продовжуватися і надалі», – зазначують у селищній раді.

Коментарі жителів району у соцмережі неоднозначні. Дехто називає ці проекти піаром і показухою.

«Не освітлення, а позор», – Оля Цалай.

«Поясніть мені, будьте ласкаві, коли рахується темна пора? З 10 вечора до 1 години ночі у нас світить ліхтар. А від зупинки до 2 Волі  – темнота. Для чого та показуха?» – Лариса Гойса.

«У вас ліхтарів не хватило, а в нас асфальту по Забілецькій», – Людмила Хлопук.

«Так, світильники, дороги, майданчики – все це добре.Чому ніхто не піариться на тому, скільки створено нових робочих місць,скільки написано інвестиційних проектів, скільки залучено самих інвестицій до громади і таке інше? Бо, якщо не буде всього цього,то і доріг не буде за що робити,і світильники не світитимуть і зарплат бюджетникам не буде з чого виплачувати», – Володимир Зінчук.

«А пр. Поліський чому тільки до половини? І іще. Включили 2 рази перед Днем села,а потім знову темнота», – Ольга Гречана.


Читайте також: У соцмережі висміюють облаштування рекреаційної зони в Смолярах

У Седлищі встановили нові вуличні ліхтарі

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром