Старовижівських лісівників привітали з професійним святом. ФОТО

13 Вересня 2019, 19:46
1558

Кожного року в третю неділю вересня в Україні святкують День працівника лісу.

Традиційно урочистості з нагоди свята пройшли у ДП «Старовижівське ЛГ», інформує пресслужба установи.

На свято прибули керівники районної влади та керівники установ, голови об’єднаних територіальних громад, ветерани лісгоспу, які привітали працівників із їхнім професійним святом.

З привітальним словом виступив директор підприємства Анатолій Ярмолюк, який подякував працівникам лісового господарства за самовідданість, невтомність, професійність та єдність.

Він зазначив, що професія лісівника ніколи не була легкою, адже саме сьогодні на нас покладені масштабні та дуже важливі завдання. Директор побажав усім працівникам лісу міцного здоров’я та віри у краще та мирне майбутнє, реалізації професійних планів та задумів.

Приємним сюрпризом для присутніх, не лише лісівників, але й місцевих жителів громади, які були присутні на святі, стало музичне привітання від срібного призера телевізійного шоу «Голос діти», Старовижівського «Соловейка»Ярослава Карпука.

За високий професіоналізм у роботі та багаторічну сумлінну працю Почесними грамотами та цінними подарунками від Старовижівської районної державної адміністрації, Старовижівської районної ради та ДП «Старовижівське ЛГ» були нагороджені кращі працівники підприємства .

«Державне підприємство «Старовижівське лісове господарство» вітає усіх працівників галузі лісового господарства з наступаючим Днем працівника лісу. Бажаємо усім міцного здоров’я та нових трудових звершень. Нехай близькі радують та тішать здобутками, а життєва удача крокує поряд. Нехай у Ваших домівках панують мир і злагода, добробут і достаток. Божого благословення Вам та мирного неба над нами», – зазначають у повідомленні.


1









Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39