«Ціную своїх працівників», – старовижівська підприємиця про секрети успіху

15 Вересня 2019, 09:08
Олена Фасоля 2565
Олена Фасоля

Підприємиця Олена Фасоля із Старої Вижівки отримала подяку від служби зайнятості.

Жінка зареєструвалася як фізична особа-підприємець 5 липня 2005 року, розповідають у Волинському обласному центрі зайнятості.

А з липня 2012-го працює під брендом «Нова пошта» на підставі укладеного франчайзингового договору. Наразі в районі відкрили два відділення «Нової пошти»: в Старій Вижівці та Кримному. Також функціонує п'ять пунктів видачі поштових перевезень. Крім того, підприємиця має відділення і в Ратнівському районі.

За час провадження своєї діяльності до Старовижівської районної філії обласного центру зайнятості Олена Фасоля подала 33 вакансії, 32 – фахівці укомплектували. Нині у штаті 19 працівників, з-поміж них 1 – з наданням компенсації єдиного внеску. За вагомий особистий внесок у розвиток і вдосконалення підприємницької діяльності, активність, плідну співпрацю та з нагоди Дня підприємця пані Олені вручили подяку від служби зайнятості.

«Робота компанії «Нова пошта» ґрунтується на п’яти принципах: якість, сервіс, персонал, розвиток, ефективність. Ними й керуємося у своїй роботі. Це дозволяє стати лідером на ринку експрес-доставки в регіоні. У нашій команді панує атмосфера співпраці та взаємодопомоги, відповідальності та орієнтованості на позитивний результат. Ми цінуємо своїх працівників, створюємо комфортні умови роботи», – говорить Олена Фасоля.

Читайте також: «Найважче – вистояти на ногах», – старовижівчанка про перукарську справу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024