Старовижівські школярі – призери обласного конкурсу малюнків на лісову тематику

06 Вересня 2019, 09:42
Роботи учасників 1958
Роботи учасників

Професійне свято лісівників цьогоріч припадає на 15 вересня.

Вже традиційно з нагоди Дня знань та Дня лісівника у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства визначають переможців обласних конкурсів на кращий дитячий малюнок та твір на тему «Людина і ліс». Про це повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

У конкурсі малюнків на тему «Людина та ліс» переміг Іван Брилюк – учень НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» із села Броди  Ратнівського р-ну. Малюнок школяра подало на обласний етап конкурсу Гірниківське лісництво ДП «Ратнівське ЛМГ». За зайняте І місце у конкурсі школяр буде нагороджений під час урочистих заходів з нагоди Дня працівника лісу.

Друге місце в конкурсі малюнків на тему «Людина та ліс» журі присудило Мальвіні Бляшук –  учениці НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№1  – гімназія ім. В. Газіна» смт Ратне за малюнок «Відпочивай чисто» (ДП «СЛАП «Ратнеагроліс») та сестрам Кірі і Юліанії Костючик – ученицям ЗОШ І-ІІІ ст. села Дубечне Старовижівського р-ну (ДП «Старовижівське ЛГ»). Ці діти уже отримали свої нагороди.

Третє місце в конкурсі малюнків на тему «Людина та ліс» розділили між собою Назарій Глінчук – учень 3 класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Яревище Старовижівського району за малюнок «Про майбутнє лісу дбай: деревце саджай!» (ДП «Старовижівське ЛГ»), Владислава Потапенко – учениця КЗ «НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №13 – колегіум» м. Ковель (ДП «Ковельське ЛГ»), Катерина Паламарчук – учениця ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» за малюнок «Помічник лісу» (ДП «СЛАП «Локачіагроліс»).

«Обласні конкурси на кращий дитячий малюнок та твір на тему «Людина і ліс» проводяться Волинським ОУЛМГ, обласними організаціями Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства. Його учасники, як зазначає начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, – це діти, які з часом можуть стати лісівниками. Тому що у їхніх безпосередньо щирих роботах уже відчувається любов до лісу», – йдеться у повідомленні.









Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром