У Старій Вижівці відбулася конференція для освітян

30 Серпня 2019, 17:21
Фото ілюстративне 857
Фото ілюстративне

Освітяни Старовижівську району провели конференцію.

Захід відбувся 29 серпня  в районному будинку культури, інформує пресслужба РДА.

Серед присутніх у залі – директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, вчителі Нової української школи, директори закладів дошкільної освіти, працівники Старовижівського інклюзивно-ресурсного центру та Центру дитячої та юнацької творчості.

Як спрацювали у минулому році, які виклики чекають на систему української освіти в прийдешньому навчальному році – ці та інші питання окреслила перед загалом головна спеціалістка відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Хлопук. В обговоренні зазначених питань взяли участь директори і вчителі районних шкіл, методисти відділу освіти та дошкільних навчально-виховних закладів.

Заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк привітав освітян району із початком нового навчального року, висловив вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажав педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів і справжніх відкриттів та наукових перемог.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром