Де на Старовижівщині вимкнуть газ

28 Серпня 2019, 17:07
1338

У Дубечному ремонтуватимуть газові мережі.

29-30 серпня спеціалісти ремонтуватимуть газові  мережі на таких вулицях: Весняна, Дубова, Зелена, Костючика, Лугова, Підварська та Шевченка, інформує прес-служба АТ «Волиньгаз».

В оселях споживачів цього населеного пункту буде тимчасово припинено газопостачання о 09:00  29 серпня до 16:00 30 серпня.

У ході робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка  щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи  газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання 123 споживачам відбудеться 30 серпня 2019 року, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання  та з метою дотримання  вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз Збут».  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024