Як у Старій Вижівці відзначили свято Незалежності

27 Серпня 2019, 09:20
Фото ілюстративне 837
Фото ілюстративне

У Старій Вижівці відсвяткували День Незалежності.

23 серпня у районному будинку культури відбулися районні урочисті заходи за участі керівництва району, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, учасників АТО та їх сімей, трудових колективів, організацій та установ, політичних формувань та громадськості. Про це інформує прес-служба РДА.

Святковий захід розпочався з виконання Державного гімну України. Далі  присутні  хвилиною мовчання  вшанували всіх патріотів, які в різні часи  історії України віддали  своє життя за свободу та незалежність рідної землі. Представники молодого покоління від урочистих зборів поклали корзини квітів до Пам’ятного знаку  борцям за свободу і незалежність України та Обеліску Слави.

З 28-ою річницею Незалежності України присутніх вітав заступник голови райдержадміністрації Петро Філюк.

«У ці серпневі дні календар історії відраховує двадцять восьму річницю незалежності України, коли стали ми нарешті господарями у власному домі. І нам, теперішнім громадянам України, випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – плекати  свою землю і примножувати її багатства своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, віддавати повагу  та шану людям старшого  покоління, оберігати загальнолюдські цінності та моральні чесноти, які є кодом нашої нації», – зазначив посадовець.

Звертаючись до присутніх, насамперед закликав до єдності і зауважив, що тільки разом ми зможемо побороти всі труднощі та перешкоди і побудувати країну, про яку мріяли і продовжують мріяти українці.

Також в цей день здоров’я, щастя, добра, достатку та миру бажала старовижівчанам начальниця гуманітарного відділу Старовижівської ОТГ Валентина Яриніч.

Продовжилися урочистості співочими та танцювальними виступами  кращих аматорських колективів  галузі  культури  Старовижівщини.

Читайте також: У Старій Вижівці підняли Державний прапор України

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024