На Старовижівщині мотоцикліст врізався в паркан, є постраждалі

16 Серпня 2019, 12:06
Фото ілюстративне 4286
Фото ілюстративне

На автодорозі Сереховичі-Буцинь Старовижівського району мотоцикл «Moto-Leader» врізався у дерев’яну огорожу.

Аварія трапилася 15 серпня. Водія та пасажира транспортного засобу госпіталізували, інформує пресслужба поліції.

За кермом мотоциклу перебував 23-річний житель Старовижівського району. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості та врізався у дерев’яну огорожу.

Внаслідок автопригоди водій та пассажирка транспортного засобу, 17-річна жителька цього ж району, отримали тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували.

За фактом ДТП слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Старовижівський район – в трійці лідерів ДТП в області

Коментарі
16 Серпня 2019, 15:39
Сераховичі-Бучинь . Район, ви нарешті станете достойним подавачем інформації. Немає в Старовижівському районі населених пунктів: Сераховичі-Бучинь . Є Сереховичі, Буцинь. Не піартеся- працюйте достойно. Або змінюйте команду
16 Серпня 2019, 15:56
Дякуємо за уважність та зацікавлення в наших новинах. Для вас, напевно, не секрет, що в текстах бувають одруки. Такі помилки ми оперативно виправляємо. В цьому випадку йдеться про дорогу, тому правильно написати назву сіл через дефіс. А щодо достойної подачі інформації - це ваша суб'єктивна, до того ж не експертна думка. Ми не піаримося, а працюємо. Щодня, без вихідних інформуємо про новини нашого району. Команда у нас чудова)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром