На Старовижівщині організували освітньо-мотиваційний табір. ФОТО

11 Серпня 2019, 10:20
На Старовижівщині організували освітньо-мотиваційний табір 2081
На Старовижівщині організували освітньо-мотиваційний табір

Поблизу села Дубечне Старовижівського району, на берегах озера Луки організували табір.

Організатори й учасники поєднували відпочинок із навчанням, яке стосувалося м'яких навичок. Про це йдеться в дописі Уляни Кашепи у Facebook.

ФРІ-табір «Soft Skills Camp» у цифрах виглядає так:

24 організатори

6 місяців підготовки (4 концентрованих)

249 заявок

5 днів таборування

67 учасників

11 спікерів

17 друзів-партнерів

30 рефлексій

33 учасники планують/вже подали заявку на вступ.

«Шикарна програма, прекрасні декорації, направляючі ліхтарики, гамак для будь-кого (хто запитує), топові командобудівні ігри та методичка таборового ейчара, футболочки з наймилішим лого у світі, найщиріші обліпихи, 4 казани, з яких один новий і наший (!), власна арматура для кухні, ранкові посмішки для кожного, хто йде назустріч, щогла, яка милує око кожного заходу сонця, 2 душі, які не просто є, а ще й достойні оплесків, поличка для телефону в кабінці туалету, блокноти/листівки/наліпки, що хочеться берегти вічність, рукомийники, які зручні і бажають тобі гарного дня, інвентар, який або нашого осередку або локально нафарений, дрова, які не закінчуються і творять надзвичайні ватри», – ідеться в дописі.

Довідка. «Soft Camp» − освітньо-мотиваційний табір для тих, хто шукає оригінальний та ефективний спосіб прокачати свої м’які навички й отримати купу яскравих емоцій літа.
















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром