Змагалися, співали, танцювали і розігрували лотерею – у Сереховичах відгуляли День села

10 Серпня 2019, 17:00
Під час свята 3711
Під час свята

У Сереховичах цьогоріч День села покликало своїх мешканців, вихідців, гостей на святкування також престольного празника Свято-Іллінського храму, якому виповнилось 15 років.

З самого ранечку в храмі-імениннику відбулось святкове богослужіння на честь відкриття храму, яке очолив архімандрит Давид, благочинний Старовижівської округи. Розділити радість святкування прибули також настоятелі храмів із Синове, Грабове та Старої Вижви, повідомляють у Сереховичівській ОТГ.

Святкування продовжувалося спортивними змаганнями на шкільному стадіоні між командами із сіл Сереховичі та Солов’ї. Юні і не зовсім любителі спорту змагались у футболі, волейболі, армреслінгу, підніманні гирі, перетягуванні канату, метанні ядра. В результаті кращими виявились команда сереховичан молодших, котрі вибороли І місце. Приємно, що цього дня  юні спортсмени ще демонстрували свої вміння та напрацювання у показовому виступі з рукопашного бою. Це стало можливим завдяки активному жителю села Сереховичі Мирославу Гочачку, який на громадських засадах навчає спортивному мистецтву усіх бажаючих дітей. І батьки  були приємно вражені здобутками своїх дітей.

Звичайно, не обійшлось в цей день і без концертної програми, яка стала апогеєм святкування. Цього року сереховичан та гостей свята вітали аматори сцени Сереховичівського будинку культури, сільський голова Ростислав Шиманський, помічник народного депутата Степана Івахіва Володимир Бащук.

Вітальна програма «Міцна родина – квітуча Україна» була насичена, змістовна, різножанрова, досить професійно підготовлена. Родинна атмосфера панувала протягом всього концерту, бо згуртувала всіх присутніх у велику сереховичівську родину.

На сцені можна було побачити нові обличчя  – Світлану Садовську, Валентину Крайник, Світлану Сметюх, котрі вміло вжились в образи втілених персонажів.

Ведучі концерту Марія та Дмитро Кащенюки теж були дебютантами та встигли зачарувати глядачів майже професійною дикцією, природнім шармом, сценічністю, яскравістю.

Сценки, героями яких виступали місцеві жителі, викликали у глядачів щирий сміх та  бурхливі овації. Симпатію кожного з присутніх та непідробне захоплення викликали «Файні молодиці» зі своїми піснями «Сама файна» і «Дієта», які майстерністю виконання не поступались всім відомому «Лісапетному батальйону».

Відрадно, що і діти теж долучились до концерту і подарували присутнім свої таланти в танці та пісні. Організувала і підготувала свято вчителька музики Наталія Балюк.

Розіграш лотереї продовжив утримувати увагу людей, бо квитків продали чимало, а виграти ж хочеться кожному… При тому, що суперпризи були надані благодійним фондом  Степана Івахіва «Патріоти Волині». Отож щирі вітання Анатолію Сороці, якому випав щасливий квиток з головним призом – пилососом! Емоції присутніх довго не вщухали, бо майже кожен отримав  собі якийсь подарунок.

Святкування завершилось пізно вночі дискотекою під відкритим небом, та односельчани з теплотою згадують  виступи самодіяльних артистів  і донині.

3

1

1

2

2

1

1

1

2

1

2

2

Читайте такожУ Любохинах оригінально відзначили День села

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024