Старовижівські волейболісти взяли участь в обласних змаганнях

05 Серпня 2019, 15:21
854

Минулих вихідних у Згоранах відбувся чемпіонат обласної організації ВФСТ «Колос» із пляжного волейболу серед чоловіків за програмою сільських спортивних ігор Волині.

Поборолися за звання переможців зголосилися шість команд: Старої Вижівки, с. Княгининок Луцького району, с. Видраниця Ратнівського району та три команди із с. Згорани, повідомляє Кордон.

Змагання проводилися за змішаною олімпійською системою, згідно якої учасники після другої поразки вибували з боротьби.

Отож, у першому півфіналі дует із Видраниці у складі Василя Котюха і Богдана Філюка з рахунком 2:0 переграли опонентів зі Старої Вижівки Петра Чорного і Дмитра Базюка.

З таким же результатом волейболісти із Княгининка Дмитро Богачевський і Григорій Раховський виграли у суперників зі Згоран – Богдана Савоша і Назара Ярмошука.

У грі за третє місце старовижівці переграли згоранців 2:0, а у  вирішальному поєдинку спортсмени Видраниці виявилися сильнішими від опонентів з Княгининка 2:0 і стали переможцями турніру.

Кубки, медалі, грамоти переможцям і призерам вручили представник обласної організації ВФСТ «Колос» Ігор Безуглий і тренер Згоранської ДЮСШ Василь Саць.













 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024