Тимчасовий очільник ОДА побував на святкуванні Дня селища

05 Серпня 2019, 11:47
2116

Цього року вперше Стара Вижівка зібрала на свято своїх мешканців і запросила гостей на святкування 511 річниці з дня першої писемної згадки про селище у новому статусі – центру обꞌєднаної територіальної громади.

На урочистості з нагоди Дня селища, які відбулися в неділю, 4 серпня завітав й тимчасово виконуючий обов'язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук,  повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Варто зазначити, що отримавши більшу самостійність, громада конструктивно використовує надані їй можливості. Адже за власними доходами Старовижівська громада займає 11 місце серед об’єднаних територіальних громад області, яких наразі 51.

«511 років – це поважний вік для селища, за який сформувалися певні традиції та ментальність. Найвища цінність селища – це чудові, працьовиті старовижівчани. Сьогодні, в першу чергу, хочу побажати вам здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою та розквіту вашому краю. Звичайно ж, сьогодні перед фактично новонародженою громадою стоїть ще багато завдань, які, я впевнений, вдасться реалізувати доклавши спільних зусиль. Ми, обласна виконавча влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання», – звернувся до присутніх Олександр Киричук.


1



1

1

Читайте також: Як у Паридубах відсвяткували День села

Сльози та море емоцій: Ярослав Карпук співав на День міста у Володимирі

У Смідині відгуляли день села

Рудня: відгуляли День села

Як у Смідині відсвяткували День молоді. ФОТО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024