В Острожці відкриють музей Ігоря Єремеєва

28 Липня 2019, 12:38
Музей пам’яті Ігоря Єремєєва 1119 Джерело: 12 канал
Музей пам’яті Ігоря Єремєєва

В Острожецькому ліцеї завершують створення сучасного музею пам’яті народного депутата України, благодійника та мецената Ігоря Єремеєва.

Про це повідомляє 12 канал.

Модернізація торкнеться як самого музею, так і території навколо. Там облаштовують алею, встановлюють лавки, висаджують квіти.

Оцінити перші результати модернізації можна буде вже в середині серпня. 

Дизайнер-виконавець проекту Костянтин Петрук зазначив, що роботи ведуть не лише всередині приміщення, а й на території біля нього. 

«Тут вже облаштовується алея з габіонами, встановили лавки, посадимо квіти. Увечері алея буде підсвічуватися, у проекті є місця для фотозони. Це ж на центральній вулиці Острожця – люди будуть сюди ходити, аби просто приємно провести час», – пояснив Петрук. 

До озеленення алеї долучилося Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Брат Ігоря Мироновича Євген Єремеєв взявся за благоустрій майданчика, де проходять шкільні лінійки. Там зняли старий асфальт і нині вкладають бруківку з візерунком.

«Це чудовий проект. Бо ми таким чином вшановуємо пам’ять Ігоря Мироновича і продовжуємо його роботу над розвитком цього навчального закладу. Впевнений, 1 вересня учні достойно оцінять зміни у рідному ліцеї», – зазначив колега й бізнесмен Олег Галущак.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром