Фахівчиня ЦЗ зі Старої Вижівки навчалася спілкуватися без конфліктів

25 Липня 2019, 11:26
Під час заходу 1528
Під час заходу

На базі Волинського обласного центру зайнятості фахівці з профорієнтації міського, міськрайонного центрів зайнятості та районних філій під час семінару-тренінгу дізналися про конфлікт усе: від його зародження до моменту врегулювання.

Теоретичні знання у цій сфері та практичні навички фахівці служби здобули спільно із кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри практичної та клінічної психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Антонієм Мельником. Учасницею семінару була і фахівчиня Старовижівської філії ЦЗ Людмила Понедільник, повідомляють в установі.

Аби налаштувати колег на командну роботу, директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк зазначив: «У великому колективі багато думок, поглядів, позицій. Чудово, коли всі вони зводяться до спільного знаменника, однак і протилежна ситуація – абсолютно здорова річ, адже в суперечці, як відомо, народжується істина. Важливо вміти управляти конфліктами, знаходити до них правильний підхід та доцільне вирішення. Сьогодні у вас хороша можливість навчитися цьому».

Питання, які висвітлював Антоній Мельник на тренінгу, складалися як із теоретичної частини, де лектор розповів про природу й способи вирішення конфліктів, так і практичних вправ та групової дискусії.

Як зазначив тренер, учасники засвоїли основи конфліктології, навчилися аналізувати конфліктні ситуації, відпрацювали практичні прийоми роботи з учасниками суперечок та попрактикували різні техніки конструктивної комунікації.




1











Читайте такожУ Старовижівській районній філії центру зайнятості провели день відкритих дверей

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024