На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде журналістка Радіо Свобода

10 Липня 2019, 16:44
Дар'я Куренна 921
Дар'я Куренна

На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде журналістка проєкту Донбас.Реалії на Радіо Свобода Дар'я Куренна.

Для учасників школи спікерка розповість про те, як працювати над конфліктно-чутливими темами.

Навчальний курс для журналістів-початківців триватиме упродовж шести днів 29 липня – 3 серпня, організаційний внесок – 600 гривень. Запрошують студент, абітурієнтів, журналісток-молодих мам. Для участі у школі потрібно пройти анкетування та відбір, оскільки кількість місць обмежена.

В журналістиці Дар'я пів життя, а точніше 15 років. Працювати починала у друкованих виданнях Донецька, але війна внесла свої корективи, і в 2014 з переїздом в Київ перекваліфікувалася в радійницю. Працювала на Громадському Радіо, вела ранкові ефіри на інтернет станції для емігрантів, з 2016 року працюю на Радіо Свобода, в програмі Донбас.Реалії. Спеціалізується на репортажах, людських історіях, а також на звукових сюжетах.

«Розкажу, як працювати над конфліктно-чутливими темами, зокрема з темою окупованих територій. А також, дам кілька порад, як не з’їхати з глузду, коли довго працюєш над важкими темами, і як не почати займати чийсь бік. Ну і звичайно ж поділюся цікавими історіями з журналістського життя, та й відповім на всі питання», — обіцяє Дар'я Куренная для учасників Літньої школи практичної журналістики .

Щоб поспілкуватися з Дариною та інших спікерами упродовж 29 липня – 3 серпня, реєструйтеся тут: https://bit.ly/2ZU0MSB

Читайте також:

На Літній школі практичної журналістики у Луцьку розкажуть цинічну правду про професію

Голова Незалежної Медіа-Профспілки України дасть у Луцьку майстер-клас про етичні норми професії

Відомий репортажист проведе майстер-клас для учасників Літньої школи практичної журналістики у Луцьку

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024