Ярослав Карпук – «срібний» переможець шоу «Голос Діти»

08 Липня 2019, 00:30
Ярослав Карпук 12871
Ярослав Карпук

.Старовижівчанин Ярослав Карпук увійшов у трійку фіналістів шоу «Голос країни. Діти».

Суперфінал шоу відбувся в неділю, 7 липня.

За перемогу боролися Ярослав Карпук, Олександр Зазарашвілі та Варвара Кошова. 

Першим з трьох суперфіналістів виступив Ярослав Карпук з піснею «Can not help falling in love Елвіса Преслі», продемонструвавши всі барви свого оксамитового голосу.

Переможця визначали за допомогою глядацького голосування (дзвінки і sms). Переможцем проекту став Олександр Зазарашвілі.

Читайте також: Ярослав Карпук виконав пісню переможця Євробачення на «Голос. Діти». ВІДЕО

Нагадаємо, старовижівчанин розвернув всі суддівські крісла на сліпих відборах. Виступ Ярослава потрапив до трендів YouTube.

Також хлопець розповів про закулісся шоу «Голос країни» та запалював із Dzidzio на луцькій сцені

Вітаю Ярослава з чудовим результатом! Старовижівщина пишається тобою!

Коментарі
08 Липня 2019, 12:59
Ти найкращий, Ярославе, посеред вас трьох. І не потрібно сумувати, що так сталося. Ти - найнеповторніший, найкраще володієш своїм надзвичайного тембру голосом, Ти вже повністю сформована артистична особистісь. У мене є багато запитань до українського пересічного слухача і вболівальника, котрий віддав свій голос не тому, кому потрібно було і який заслужив це своєю скромністю, таланом і важкою працею... <br/>Проте, не будемо про це сьогодні. Тобі лише 13 років. Перед тобою - увесь світ! Бери його і користуйся ним. Бог нагородив тебе всім: голосом, вродою, неабияким артистизмом, поставою, харизмою. Я гордий, що у мене є такий земляк! Старовижівщина завжди славилася непересічними, із Божою іскрою в душах, людьми. Окремо дякую твоїм батькам за такого сина - гордістю всієї Волині, а тепер вже й України. Хай Бог ще не раз благословить тебе на хороші та патріотичні справи на славу нашої Української Держави! Дякую тобі.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024