У Старій Вижівці відсвяткували День Конституції

28 Червня 2019, 14:25
1053

У Старій Вижівці відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені 23-й річниці Конституції України.

27 червня на святі були присутні керівники районних державних органів влади, представники трудових колективів та жителі Старовижівщини. Про це інформує прес-служба РДА.

З вітальним словом з нагоди Дня Конституції України звернулися до присутніх голова РДА Анатолій Бринчук, заступник голови районної ради Роман Цалай, прокурор Старовижівського відділу Ковельської місцевої прокуратури Юлія Сулімук, начальник Старовижівського бюро правової допомоги Тетяна Штик.

Основним лейтмотивом їх виступів було те, що Конституція України 1996 року була визнана міжнародною спільнотою однією з найкращих, такою, яка відповідає високим світовим і європейським стандартам. Головним її здобутком є те, що вона юридично закріпила в українському суспільстві ідеали справедливості, рівності та людської гідності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

До підніжжя «Обеліску слави» та пам’ятного знаку «Борцям за волю» від зібрання поклали корзини з квітами.

Учасники свята мали змогу насолодитись неперевершеною майстерністю аматорів районного Будинку культури, а також зустріли учасників триденного велопробігу приуроченого до Дня молоді та 23 річниці Конституції України.








1

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром