У Любохинах браконьєр наловив риби на 9 тисяч гривень

11 Червня 2019, 12:23
Фото ілюстративне 5627
Фото ілюстративне

На озері в селі Любохини місцевий житель незаконно виловлював рибу.

10 червня поліцейські припинили незаконну діяльність одного із місцевих жителів, котрий за допомогою риболовецьких сіток здійснював вилов цінних порід риби. Про це інформує прес-служба поліції у Волинській області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на озері невідомий чоловік незаконно виловлює рибу. На місце пригоди направилися співробітники групи реагування патрульної поліції, дільничні офіцери поліції.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв місцевий житель. У нього правоохоронці вилучили човен, три риболовних сітки, декілька кілограмів риби. Орієнтовна сума завданих матеріальних збитків становить 9 тисяч гривень.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зайняття рибним водним добувним промислом. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Коментарі
12 Червня 2019, 03:35
А чому не пишете деталі - хоча б імена, вік бракон'єра? Догадуюсь, знову "доблісні" поліцаї зловили підлітка (або дитину), який щоб мати хоч якийсь заробіток риболовив. А коли мажори на катерах розсікають у нерестовий період, то ніхто не помічає!.. Сумно читати новини з рідного краю з однобоким правосуддям...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024