Компанія «Modern-Eхро» організувала для школярів із Кримного екскурсію Волинню

11 Червня 2019, 14:34
1255

Діти з села Кримне Старовижівського району розпочали своє літо з «Медія». Проект відбувається за ініціативи та підтримки компанії «Modern-Eхро». На його меті – поєднати чудові дні дитячих канікул з пізнанням чогось нового й корисного.

Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Щороку організатори продумують нову програму. Цього разу 250 дітей мандрували визначними місцями Волині. Учні 1-4 класів побували в краєзнавчому музеї Старої Вижівки, а школярі 5-11 класів їздили в музей-садибу Лесі Українки, що у селі Колодяжному.

Найкраще пізнавати великий світ з рідного краю, з того куточка, де живеш. Дорогою мали невеличкі пікніки на природі, тож із волонтерами, представниками креативних професій – художниками, дизайнерами, перукарями, фотографами й архітекторами, спілкувалися про майбутній вибір професії. Про те, як важливо спостерігати за собою, своїми вподобаннями, як важливо цікавитися новинками в науці, техніці, в мистецтві й екології.

Сучасні діти уважні до довкілля, але незайвим було поспілкуватися про те, наскільки важливо не смітити та прибирати за собою, але й правильно сортувати сміття. Двоє дизайнерів, Андрій Хір та Дмитро Микитенко, влаштували для учнів 6-7 класів презентацію «Професія дизайнер», під час якої відповіли на запитання, які найбільше цікавили: про те, як і чому вони обрали свій фах, чим він цікавий зараз, як можна розкрити свій потенціал і де шукати натхнення для нових ідей. Живе спілкування, навчання через ігрову форму допомагає дітям розкриватися, довіряти світу дорослих і западає в серце добрим і теплим спомином.

Організатори проекту «Медія» бажають своїм підопічним гарно відпочити влітку й уже в передчутті нових зустрічей.

Читайте також: «Modern-Eхро» запрошує на «День компанії» у спортивному стилі








1








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024