У Старій Вижівці відбулося навчання для секретарів сільських рад

08 Червня 2019, 15:16
782

У Старій Вижівці відбулася нарада-навчання із секретарями виконавчих комітетів селищної та сільських рад

Захід відбувся 6 червня під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації Адама Малюти. Про це пише прес-служба РДА.

У зв’язку з процесами децентралізації, реформуванням місцевого самоврядування на порядок денний наради виносилося ряд актуальних питаннь, що стосуються різноманітних сфер соціально-економічного життя району.

Зокрема питання виконання селищною та сільськими радами функцій органів реєстрації місця проживання/перебування, зняття з реєстрації особи, успадкування нерухомого майна, вчинення нотаріальних дій посадовими особами виконавчих комітетів селищної та сільських рад, реалізація державної соціальної політики та ряд інших важливих питань, що потребують тісної взаємодії владних структур району з органами місцевого самоврядування.

Підводячи підсумки семінару, керівник апарату райдержадміністрації Адам Малюта наголосив на необхідності вивчення досвіду роботи базових сільських рад та ОТГ району, звернув увагу на необхідності врахування в роботі пропозицій та зауважень структурних підрозлів районної державної адміністрації та більш ретельної підготовки матеріалів сесій сільських і селищної рад.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром